— YouTube:

Seminari i radionice

Seminari i radionice

Seminar u Kolarcu u saradnji sa timom "Zakon privlačenja", u Beogradu 2017.

Tema je bila „Suočavanje sa nesvesnim“
„Sve dok neosvestimo ono što nas sputava u životu na podsvesnom nivou (kroz uverenja i nesvesni ego), dešavaju nam se identični pehovi, stagnacija, nezadovoljstva. Suočiti se sa vlastitim strahovima, znači izaći iz začaranog kruga neuspeha na bilo kom polju.“

Udruženje "Buđenje Svesti" u saradnji sa udruženjem "Krilo", gde smo održali humanitarno predavanje u Smederevu, 2020

Tema nam je bila : novac.

 Prenosimo deo izlaganja:
„Novac je sredstvo koje nam omogućava boravak u materiji i samim tim jasno nam je koliku energiju ima u sebi. Međutim… različita uverenja koja se prostiru u čoveku, upravljaju tim novcem i samim tim vrše uticaj na to da ga nekako nikad nema dovoljno. Takođe određene emocije koje se aktiviraju pri susretu sa novcem, uslovljavaju napredak svake osobe. Realna aktiva je nešto sasvim drugo u odnosu na realnost i samim tim iluzija u kojoj čovek živi ubacuje ga u „trku pacova“, gde protraći život radeći za nekog, posao koji ne voli ili radeći i više poslova a novca sve manje. Zatim postoji veliki broj ljudi koji nije siguran kako da postavi ciljeve, a naročito kako da stigne do njih. Znate li kako da se ujedinite sa sobom i dobijete zaista sve što želite?“ I na još mnoga druga pitanja smo dali odgovor u našoj radionici „Neka nam novac bude prijatelj u životu!“

Udruženje "Budjenje svesti" u saradnji sa Društvom prijatelja "Povratak Izvoru", predavanje u Novom Sadu, 2021

Tema nam je bila sexualnost iz aspekta različitih znanja. 
Prenosimo deo tema kojim smo se bavili:
Koliko poznajemo našu sexualnu prirodu? Zašto se na sex gleda kao na nešto nepristojno, možda odbojno ili se stavlja kao vrsta obaveze? Ko utiče i na koji način se vrši uticaj pojma sexa u našem životu? Šta su u stvari ti „ljubavni“ fluidi i kako upravljaju nama? Osećate se nezadovoljno u partnerskim odnosima? Imate li velikih izazova sa erupcijama emocija? Mislite li da ste neprivlačni? Nemate volje za stvaranje, za aktivnost? Energije u nama…“ i još dosta zanimljivih tema smo obradili u radionici „Sexualnost i duhovnost kroz partnerski odnos“.

Udruženje "Budjenje svesti" i radionica "Zaštita i jačanje našeg energetskog polja u ovom vremenu" 2020.

Uticaj spoljašnih faktora ( sredina u kojoj živimo) zatim uverenja i ego kao saboteri, kao i očuvanje imuno sistema kroz ujedinjavanje uma, duha i tela, su bile deo naše radionice u vremenu koje nas je sve izbacilo iz balansa.

Gostovanje i druženje u Novom Sadu

Prelep susret sa dragim ljudima i druženje kroz razgovore i smeh. 2021.

Sve video snimke naših seminara i radionica te mnogo zanimljivih stvari i činjenica možete pogledati na našem  YouTube kanalu.

17 July, 2021

Udruženje "Buđenje Svesti" u saradnji sa Društvo prijatelja "Povratak Izvoru"

Naziv teme je „Sexualnost i duhovnost kroz partnerski odnos“
 
 
 

17 July, 2021

Šta su "ogledala" ?

Deo sa seminara “ Budjenje svesti 2 „

Ovo je bio samo deo njih...

Poziv na seminar

U saradnji sa predivnim ljudima, naše udruženje Vam je pripremilo nezaboravan događaj! Dakle, kakve planove imate za odmor? Ako volite putovanja i destinacije u Srbiji, ako ste spremni da otkrijete rajska mesta i ovde kod nas, ako ste ljubitelji prirode, druženja i edukacije, ovo je pravi momenat da spojite sve u jedno.

meditacija

Poziv za buduće savetnike

Da li bi voleli da upoznate sebe na najdubljem nivou i naučite da umirite svoj um? Da se oslobodite briga, strahova, besa, tuge? Da započnete život u zadovoljstvu i ispunjenosti, promenite stanje koje ne prija u odnosu na svoj život, u donosu na druge?