Poziv za buduće savetnike

POZIV ZA UČESTVOVANJE U PROGRAMU "PRINCIP OGLEDALA" I UČLANJENJE U UDRUŽENJE

„Poštovanje svima!
Da li bi voleli da upoznate sebe na najdubljem nivou i naučite da umirite svoj um? Da se oslobodite briga, strahova, besa, tuge? Da započnete život u zadovoljstvu i ispunjenosti, promenite stanje koje ne prija u odnosu na svoj život, u donosu na druge?
Da li bi voleli da zatim nastavite svoj rast kao član našeg udruženja i iskoristite velike mogućnosti koje Vam udruženje nudi?
Ako ste na oba pitanja odgovorili sa DA, predlažem da nastavite dalje da čitete.

Dakle, nudim Vam program koji RUŠI podsvesne blokade kroz 40 sati predavanja, zadatke i obradu zadataka tj 22 radionice.

Šta su to BLOKADE?
To su podsvesna uverenja koja stvaraju nezadovoljstva. Ta uverenja su ponekad toliko jaka i korenita, da jednostavno i ako možda upražnjavate neke tehnike, metode, dešavaju Vam se slične ili identične situacije i ljudi u životu koji Vam ne prijaju. Zašto su toliko čvrsta? Generacije koje su iza nas, dele ista iskustva, na različite načine, te je doslovno „kodirana“ jedna programska šema u umu, po kojoj delujemo, nesvesno kodirajući isti program i našem naraštaju, odnosno deci. Ali, to NIJE KRAJ! Glavno tek dolazi. „Nesvesni“ ego vrši identifikaciju sa samom osobom ili situacijom koja joj se nekada desila, a u sadašnjem trenutku stvara identične osećaje te aktivira na taj način PONOVNI PROCES PROLASKA KROZ iskustvo, te utiče na Vaše svesno rezonovanje. I tako u krug. Nema izlaska. Ili… ima? Kada? Kad naučimo ko i kako upravlja našim životom. Zašto sam ego podelila na svesni i nesvesni? Zato što dok ne upoznamo način kako nesvesno utiče na naše odluke i kako deluje na nas, on upravlja našim životom i stvara SVE IZAZOVE (PROBLEME), TEŠKOĆE na našem putu.
A šta je svesni ego? To je trenutak kada ga koristimo na svesnom nivou,da bi doprineli sebi i drugima, da se zauzmemo za sebe, da stvaramo dobre uslove za život, da ostvarimo svoje želje i ciljeve…
Medjutim, za to je potrebno znanje i trening, a ovaj program koji sam osmislila i dala mu naziv „PRINCIP OGLEDALA“ se upravo i jedino bavi time. RUŠENJEM BLOKADA na najdubljem nivou i stvaranje čistog temelja za dalja lepa iskustva.
Na ovaj način sam upravo sama stigla do sadašnje ispunjenosti, ali potvrđujem i kroz druge ljude koji su sa mnom radili, kako privatno, tako i poslovno, kroz program, radionice, razgovore.
Idemo dalje…
Kada prođete program, dobijate sledeću mogućnost da se pridružite udruženju kao član istog, gde ostvarujete pravo da učestvujete u edukativnim programima koji se bave različitim temama. Ti programi su u sklopu Vaše godišnje ili mesečne članarine. Ima ih četiri u toku godine i svaki je u trajanju od 7 radionica. Teme su: partnerski odnosi, energije, novac, potisnute emocije, porodični odnosi, nesigurnost, strahovi, ciljevi i želje, i još mnogo drugih…jednostavno SVA polja na kojima možete poboljšati stanje.
Takođe imate pravo na individualne razgovore sa savetnikom tima, kada osetite potrebu ili imate neku nedoumicu u svome životu.
Kao članovi udruženja stvarate mogućnost da postanete deo našeg tima savetnika i sa nama organizujete seminare, radionice, predavanja, gostovanja itd…

Teme i plan radionica i programa:
1) online upoznavanje sa učesnicima programa
2) Koren nesvesnog ega i način na koji on vrši radnju u čoveku (PREDAVANJE)
3) TEHNIKA „PRINCIP OGLEDALA“ : Lepeza osećaja i emocija: svaka ima svoju skrivenu unutrašnju poruku koji trebamo dešifrovati. Način i primena. (PREDAVANJE I ZADACI ZA SLEDEĆI SUSRET)
4) obrada zadataka sa mentorom
5) Upoznavanje svojih podsvesnih strahova koji sputavaju, vrše blokade i projektuju nezadovoljstvo u životu. Izlazak. (PREDAVANJE I ZADACI ZA SLEDEĆI SUSRET)
6) obrada zadataka sa mentorom
7) analiza kroz knjigu poznatog psihoterapeuta
8 )Emocije i kao zaštita čovekovog mehanizma (PREDAVANJE I ZADACI ZA SLEDEĆI SUSRET)
9) obrada zadataka sa mentorom
10)Reakcije(lične, tuđe) i posmatranje istih (PREDAVANJE I ZADACI ZA SLEDEĆI SUSRET)
11) obrada zadataka sa mentorom
12) analiza knjige
13) Šta je to „potisnuti bes“ i bitnost „čišćenja“ istog (PREDAVANJE I ZADACI ZA SLEDEĆI SUSRET)
14) obrada zadataka sa mentorom
15) Svesno ( kontrolisano ) upravljanje izabrane realnosti (PREDAVANJE I ZADACI ZA SLEDEĆI SUSRET)
16) obrada zadataka sa mentorom i davanje pitanja kao lična provera stečenog znanja
17) analiza knjige
18) obrada pitanja i odgovora sa mentorom
19) rast kroz interakciju
20)  rast kroz interakciju
21) rast kroz interakciju
22) rast kroz interakciju
MESTO:
ONLINE radionice se vrše putem Skype, gde će svaka ostati snimljena za one koji u određenom trenutku ne budu mogli prisustvovati. Po prijavi, dobijate link za učešće. Takodje po prijavi dobijate datume, a vreme je uvek u večernjim časovima od 20:00h.
VREME: 
Svakih mesec dana započinje nov prijem učesnika programa „Princip ogledala“.

USLOVI KOJE UDRUŽENJE NUDI BUDUĆIM ČLANOVIMA posle programa „Princip ogledala“:
*Na godišnjem nivou imate mogućnost praćenja i saradnje u svim edukativnim radionicama, tj programima različitih tema kao što su: potisnute emocije, porodični odnosi, partnerski odnosi, u zdravom telu – zdrav duh, energije, novac, nežna seksualnost kroz partnerski odnos, ostvari svoje ciljeve… i još mnogo zanimljivih i edukativnih tema. Svaka tema se sastoji od sedam radionica, i u toku godine imate četiri programa. U programima imamo edukaciju, zadatke i saradnju kroz interakciju. 
*Takođe, kao član udruženja, imate popuste na seminare i sva edukativna dešavanja koje tim organizuje.
*Imate besplatno korišćenje usluge savetnika koji će Vam biti tu kada imate neku dilemu.
*Takođe ćete biti obavešteni kada se budu dešavala okupljanja sa svetnicima, u smislu druženja, priče, smeha, razmene mišljenja…
ČLANARINA NA MESEČNOM NIVOU:
Članarina na mesečnom nivou je 10 eura ili 1200 dinara i ta članarina Vam omogućuje sve usluge koje smo naveli.

PRIJAVA I SVA EVENTUALNA PITANJA I INFORMACIJE možete izvršiti putem našeg email ili pozivom na broj, koji se nalaze na stranici sajta pod nazivom: „KONTAKT“ 

UČEŠĆE ZA PROGRAM:
200 EURA ILI 24.000 dinara(mogućnost u dve rate)