— KO SMO I ČIME SE BAVIMO?

O udruženju

Udruženje "Budjenje svesti"

Nastalo je 01.03.2018. i ozvaničeno u APRu.

Ideja za osnivanje je bila da se što većem broju ljudi, na adekvatan, razumljiv i pristupačan način omogući usavršavanje i unapređenje svih aktivnosti koje doprinose podizanju ličnog zadovoljstva i unapređenju ličnih ciljeva. Posle programa“ Princip ogledala“ (u trajanju od tri meseca, čiji je autor, osnivač i predsednica udruženja, Izabela Sidawi ) polaznici koji su uspešno prošli ceo program, pridružuju se udruženju i postaju savetnici za lični rast i razvoj.
Naše znanje je sticano kroz obradu različitih naučnih i stručnih literatura, a kroz primenu i iskustvo, usavršeno.

Ono što bi istakli su individualni programi, koji se prave za svakog klijenta kada želi da se na dublji način upozna sa sobom i promeni svoje stanje nezadovoljstva, nesigurnosti, brige, gde dobijamo najbolje rezultate. Individualni program podrazumeva 6 ONLINE radionica. Svaka je u trajenju od 90 minuta. Vrše se na svakih 6,7 dana. Zašto toliki razmak? Iz prostog razloga što dobijate različite zadatke u zavisnosti onoga što Vam je potrebno. Da bi uskladili i druge obaveze, kao i pratili određene stvari na koje ćete biti usmereni, potrebno je vreme. Šta se tada dešava? Dešavaju se promene u Vašem životu i bitno je da idemo određenim tempom, jer nije ništa nastalo preko noći. Potreban je rad da bi se postigli dobri rezultati.

mozak
samuraj

Takođe, pripremamo i grupne online radionice sa različitim temama, koje su odličan način da se kroz druženje, interakciju i razmene mišljenja, prepozna svaka individua i uzme ono što mu doprinosi i shvati šta je to što ga sputava da ostvari smislen i ispunjen život. U toku radionice, dobijaju se alati za rad. Vrše se kroz predavanje, interakciju i zadatke.
Dakle… ako ste voljni i spremni da „bacite teret sa svojih leđa“ i udahnete život punim plućima, kontaktirajte nas. Takođe, pratite našu sajt kao i stranicu, jer organizujemo grupne radionice sa različitom tematikom, gostovanja, seminare. Takodje i na svakih mesec dana pravimo prijeme u tim savetnika udruženja „Budjenje svesti“,gde organizujemo obuku u trajanju od tri meseca ili 45 sati rada kroz predavanja, zadatke i interakciju.

Sa ljubavlju,
Vaš tim savetnika udruženja „Budjenje svesti“.

Naši programi

 Ono što ističemo jesu individualni programi, koji se prave za svakog klijenta kada želi da se na dublji način upozna sa sobom i promeni svoje stanje nezadovoljstva, nesigurnosti, brige, gde dobijamo najbolje rezultate.

— 01

Individualni program

6 ONLINE radionica. Svaka je u trajenju od 90 minuta. Vrše se na svakih 6,7 dana. Zašto toliki razmak? Iz prostog razloga što dobijate različite zadatke u zavisnosti onoga što Vam je potrebno.

— 02

Grupne online radionice

Različite teme, koje su odličan način da se kroz druženje, interakciju i razmene mišljenja, prepozna svaka individua i uzme ono što mu doprinosi i shvati šta je to što ga sputava da ostvari smislen i ispunjen život.

— 03

Gostovanja i seminari

Takodje i na svakih mesec dana pravimo prijeme u tim savetnika udruženja „Budjenje svesti“,gde organizujemo obuku u trajanju od tri meseca ili 45 sati rada kroz predavanja, zadatke i interakciju.