— Izdanja:

Knjige

Promocija knjige

"Suočavanje sa nesvesnim-put ka umnom miru", autorke Izabela Sidawi, osnivača i predsednice udruženja "Budjenje svesti", u "Press Centar" 2020

Knjiga „Suočavanje sa nesvesnim – put ka umnom miru“ nosi informacije koje „čiste polja nesvesnog“, odnosno otvaraju vrata za razumevanje procesa koji se vrši u čovekovom umu. Čovek nema kontrolu nad misaonim procesom, te ga misli često drže zarobljenim u prošlosti ili strahu ( briga ) od budućnosti. Zbog toga njegova misao stvara identičnu realnost koju živi danas, a neretko ima i još teže i veće probleme, dobodeći ga do teških bolesti. Ova knjiga će Vam dati uvide na koji način se vrši proces, kako da naučite da posmatrate svoje misli i zaustavite proces neželjenog ispoljavanja. Kada razumete proces ispoljavanja misli, nailazite na deo kako da stvorite uslove za sve što želite u životu i naučiće Vas da primetite kada se iz podsvesti pojavi uverenje koje zaustavlja proces promena i želi da Vas vrati u stanje iz koga želite da izađete. Takođe će Vam objasniti zašto se mnoge stvari dešavaju i kako da prihvatite određene situacije u susretu sa životom. Otpor je uslovljen od strane mračnih misli koje vladaju čovekom.
Svako ko je pažljivo čitao, dobio je svoje nove uvide, koji su mu promenili poimanje lične realnosti i doveli do ispoljavanja ( otvaranja ) novih puteva u životu. Promene su velike, ako uporedimo predhodno stanje sa sadašnjim stanjem čoveka koji je bio u iluziji koju živi. Prvi put se knjiga čita u dahu, jer je iznenađen predstavljanjem misaonog procesa na način koji mu je bio nepoznat. Drugi put se čita da bi se razumela i počela primenjivati. Svaka rečenica je energetski jaka i ima svojstvo unošenja preko potrebnog mira svakom čoveku.
Ako radite na sebi, ako ste spremni da menjate svoj život na bolje, ako imate volje da se oslobodite teških misli… dozvolite da Vas ova knjiga povede i otvori zakrčene puteve koji su blokirali upliv dobrog u Vaš život.Naše znanje je sticano kroz obradu različitih naučnih i stručnih literatura, a kroz primenu i iskustvo, usavršeno.

Ako ste zainteresovani za svoj lični rast, za početak promena u životu, za početak dobijanja vlastitih informacija koje će posle ove knjige krenuti da Vam pristižu u vidu ideja i novih iskustva, možete je naručiti na broj +381 69 4644 920.
Cena knjige je 800,00 + ptt troškovi
 

Sadržaj knjige