— Online:

Individualne i grupne radionice

Imate mogućnost da u udobnosti svoga doma, sarađujete sa nama. Individualne radionice se vrše jedan na jedan, gde zajedno rešavamo izazove koje imate u životu.

Individualne radionice:

Pravimo individualni program za zainteresovanu osobu, u zavisnosti od njegovih potreba.On se sastoji od 6 online radionica (jedna traje 90 min),koje su raspoređene u periodu od mesec dana. U toku prve dve sastavlja se „profil“ izazova, zatim se pokreće početak promena(kroz predavanje i objašnjavanje)uz zajedničku obradu određenih zadataka, gde obe osobe učestvuju(zainteresovani i savetnik). Dalje se nastavlja sa promenama kroz interakciju i zadatke. Na kraju dolazimo do bitnih promena u životu i dobija se smernica za dalji rast.

Grupne radionice:

Grupne online radionice su odličan način da se kroz druženje, interakciju i razmene mišljenja, prepozna svaka individua i shvati šta je to što bi njemu doprinelo i šta je to što ga sputava da ostvari smislen i ispunjen život. U toku radionice, dobijaju se alati za rad, kroz predavanja i zadatke. One su u trajanju od 7 radionica, raspoređene su u rasponu od 4 ili 8 dana. Vrše se kroz predavanje, interakciju i zadatke. Teme radionica su mnogobrojne (partnerski odnosi, energije, novac, potisnute emocije, porodični odnosi, nesigurnost, strahovi, ciljevi i želje, sexualnost i još mnogo drugih)…jednostavno SVA polja na kojima možete poboljšati stanje. Na Vama je samo da izaberete šta Vam odgovara i za koju oblast ste zainteresovani.