Udruženje Budjenje Svesti

Članovi tima

Izabela Sidawi, osnivač i predsednica udruženja "Budjenje svesti"

Ja sam Izabela Sidawi, rođena 1971. u Beogradu. Majka sam dvoje dece. Osnivač i predsednica udruženja „Budjenje svesti“, koje se bavi ličnim rastom i razvojem. Takođe sam i autor programa „Princip ogledala“ koji koristimo u radu sa klijentima. Autor sam knjige „Suočavanje sa nesvesnim-put ka umnom miru“, koja je nastala kao manja forma znanja kroz moj rad i služi kao alat svim zainteresovanima na putu promena. Sam naziv knjige, Vas usmerava na naš pristup promenama, jer ono što sam otkrila je sledeće : da bi promenili sadašnjost i stvorili željenu budućnost, potrebno je „promeniti“prošlost. Kako se menja prošlost? Kada se suočimo sa svojim „ogledalima“(nesvesnim) i naučimo da posmatramo i „čitamo“ poruke koje nam šalju „ogledala“ kroz druge ljude.

Dino Fogaraši podpredsednik i sertifikovani savetnik za lični rast i razvoj, udruženja "Budjenje svesti"

Zovem se Dino Fogaraši, podpredsednik i savetnik UBSa. Rođen sam 1982. u Sremskoj Mitrovici. Oženjen i otac dvoje dece. Tragajući za odgovorom da li život mora da bude večita borba i patnja, krenuo sam putem lične samospoznaje. Taj put doveo me je do Udruženja Buđenje svesti. Kroz program „Princip ogledala“ otkrio sam svoje nesvesne programe i uverenja kojima sam sam sebe kočio na putu života. Shvatio sam kako nesvesni um i ego utiču na čoveka. Uvideo kako potisnute emocije izazivaju još više nezadovoljstva. Sve to je doprinelo da u svoj život počnem da vraćam mir i razumevanje,kako sebe lično tako i drugih ljudi. Drugim rečima,program „princip ogledala“ mi je omogućio da promenim percepciju koju sam imao u odnosu na život i događaje u životu. Uspešno sam završio program „Princip ogledala“ i postao savetnik za lični rast i razvoj UBS(a kasnije i podpredsednik).

Marijana Fogaraši, sertifikovana savetnica za lični rast i razvoj udruženja "Budjenje svesti"

Zovem se Marijana Fogaraši, rođena sam 1987 god.U braku sam i imam dvoje dece. Sa radom na sebi sam počela 2018 god.To je bio momenat kada sam shvatila da ne poznajem sebe.Mom ličnom rastu je u velikoj meri doprinelo udruženje Buđenje svesti,gde sam se edukovala i učestvovala u programu „Princip ogledala“.Otkrivala sam sebe na svim poljima,svoja uverenja i svoje potisnute emocije koje su me kočile u životu. Uspešno sam prošla program“ Princip ogledala“ i postala savetnica za lični rast i razvoj u udruženju Buđenje svesti.

Nataša Vujanović, sertifikovana savetnica za lični rast i razvoj, udruženja "Budjenje svesti"

Zovem se Nataša Vujanović. Sa uspehom sam prošla program „Princip ogledala“ i postala savetnica UBSa. Prošavši kroz ovaj program, naučila sam na koji način se može živeti bolje, lepše i kako biti i ostati u harmoniji sa sobom i ostalim svetom. Ako ste na putu ličnog rasta i razvoja, sada sam ovde da Vam pomognem da upoznate sebe na najdubljem nivou i zavolite sebe sa svime što nosite u sebi.

Biljana Zelenka, sertifikovana savetnica za lični rast i razvoj, udruženja "Budjenje svesti"

Zovem se Biljana Zelenka. Rodjena sam u Prokuplju a od 2000. zivim u Austriji. Imam odraslu ćerku i bavim se dizajnom enteriera. Uprkos uspehu na poslu, neke oblasti mog života nisu funkcionisale kako sam želela. Tako je krenuo moj rad na sebi. To je bilo zanimljivo putovanje koje me je dovelo do Izabele Sidawi i udruženja „Budjenje svesti“. Posle obuke „Princip ogledala“, shvatila sam koliko „Nesvesno“ vlada mojim životom i da samo vlastitom promenom mogu menjati svet oko sebe. Postala sam sertifikovana savetnica UBSa. Ovo putovanje i dalje traje, a moj cilj je da na njemu pomognem i svim ostalima koji žele da žive autentičan, ispunjen život po vlastitoj kreaciji.

Zorica Čubra,sertifikovana savetnica za lični rast i razvoj, udruženja "Budjenje svesti"

Ja sam Zorica Čubra, rodjena 1965. U braku sam,majka jedne kćerke. Radom na sebi dolazim do Tehnike „Princip ogledala“ čiji je autor Izabela Sidawi. Kroz primenu iste( obuku koju sam uspešno prošla ) stižem i do svojih pozitivnih rezultata i zatim do želje da pomognem drugima.